Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rött

röda är mina spår som jag lämnar på vägen där jag går över krossat glas
i själens laburint




Fri vers av raibow
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-09-04 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow