Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor





Ni kan kontrolera mig vart jag går
ni kan förfölja mig och avlyssna mig
ni kan kolla vem jag pratar med
ni kan scana mig för att få veta
vad jag tänker på


men ni kan aldrig styra och kontrolera
min fria vilja och mina tankar






Övriga genrer av raibow
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-01-27 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raibow