Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som ger sitt liv för sin nästa, han ska finna det.


Den sanna lyckan

Som ett rovdjur är du,
du klarar inte att ge.
Bara njuta här och nu!
Vänta ska du få se.

Du kan inte förstå,
att vi alla är ett.
Om du bara kunde förmå,
skulle du ha sett.

Ett liv i nöd,
utan livets gåva.
Du vore död,
du skulle för alltid sova.

Lyckan är fri,
kostar så lite!
Lär dig att ge,
och du ska få se!




Fri vers av Freeman
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:43



Bookmark and Share


  Freeman
TACK!!!!!
*lilla mannen bugar stolt*
2006-12-12

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Vackert lille man vackert:)
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman