Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En notis i presen som tankevärlden satte ord på.


Decembernatt

kämpar, slåss för överlevnad och respekt

en inbunden dimma

intill kall kropp som värmer tills tiden är ute

suddig blick som fixerad noterat allt

händer som tar och griper

ett krossat hjärta som räddar sitt skinn

brutalt handlande i en perfekt harmoni

skriker ord av tom luft och andas blod

stannar

då verligheten söks

och det svarta lämnas bakom

slaget är utkämpat

kroppen vittnar

om det som inte är självskrivet

det liv som varit

är för alltid utsuddat

i den kalla decembernatten

 




Fri vers av Hélène
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-12-05 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn