Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imba?



Så mycket jag vill få sagt,
så lite fantasi,
så stor brist på poesi.




Övriga genrer av Colle
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-12-06 00:12



Bookmark and Share


    Lola Linorum
arg!! ägd^^
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle