Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av mej...


Tårar

Tårar ner för min kind faller,

Glittrar och tindrar som små små kristaller.

Tårar fyllda av ångest och smärta,

kommer från djupet av mitt hjärta.




Fri vers av Miss Författare
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-12-06 10:30



Bookmark and Share


    eva m h
Att gråta ger läkedom för själen! Se min dikt \"Sorgens tårar\". Kram!
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Miss Författare