Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är vilsen i mig själv.

Det är jobbigt, ja jag vet.
Men jag måste röra mig framåt.

Jag blir okej en dag,men det kommer ta ett tag.

Alla minnen finns kvar, men jag vill bara glömma
och tömma min hjärna på allt fint som vi 2 hade
tillsammans.

Jag är vilse i mig själv,och vet inte var jag ska ta vägen?

Ska jag skratta eller gråta?

Jag vet inte...?

Men en dag blir jag okej igen.




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-06 15:33



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
ja en dag blir allt kanske till och med bättre...kram
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl