Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten del av den oändliga motsgelsefullheten dit jag räknar mig själv.


Utifrån sett

Jag är tvesjälad.

Tveeggad
Tvekande


Själsligt nyvaken
Jag vaknar och vet först inte vart jag är
Blir sedan förvånad över att inget är som det var när jag somnade

Jag ljög för en vän idag
Trodde att jag vuxit ifrån sånt
Funderar på att göra det igen i morgon

Psykiskt sovande
Inte fullt medveten
Men väldigt väldigt levande

Är lojal mot så många
Är inte lojal alls

Plockar skräp och skänker mynt.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-12-06 20:18



Bookmark and Share


    pladask
jag gillar jättemycket!


särskilt stycket:

"Jag ljög för en vän idag
Trodde att jag vuxit ifrån sånt
Funderar på att göra det igen i morgon"

gjorde stort intryck på mig.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey