Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkamp

Det krävs en fruktansvärd ansträngning att ens åstadkomma en knopp.

Så klaga inte över att peonerna förblir hårda och stängda ett tag till.

Eller ännu värre: över att de blommat ut.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-18 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey