Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnar

Hon växer ur en famn
och i en annan.

Plötsligt vilar någon i hennes.

Och rädslan kommer.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-22 14:57



Bookmark and Share


  Lina Olivia
Enkel. Skön.
Tack.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey