Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstnätter

Och jag går till sängs efter midnatt.
Halv två.
Med nyfärgat kemikaliedoftande hår och röda kinder.
Nyrakade ben som glider lätt mot lakanen.

Sängkläderna inte bytta sedan vi låg här.
Ångande.

Nu är huden sval,
persikodoftande,
håret lätt som luft
och rummet mörkt och klart.

Tygfibrerna släta mot huden
när jag låter täcket landa på min kropp.

Jag går till sängs nästan naken.
Endast iklädd dig.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 583 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 15:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Intensivt, vackert skrivit. Med riktigt snyggt avslut !
2009-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey