Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väderstreck


Jag vänder mig åt syd
och dansar en vild dans
av gränslös passion

Jag vänder mig åt öst
och bugar djupt åt alla som söker
i Mecka, Lhasa, Benares och Jerusalem

Jag vänder mig åt norr
och känner min längtan hem
till skogen, sjöarna, och till lukten utav gran

Jag vänder mig åt väst
gräver ned mina fötter i sanden
och låter solen få smeka min kind




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-12-07 02:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist