Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev den på engelska, men har översatt den till svenska nu, för dom som inte kan språket. Tycker själv bättre om den på engelska.
Överlåter tolkningen åt dig...



Jag vill verkligen veta...

Jag vill verkligen veta...


Du tittar,
men du ser inte.

Du lyssnar,
men du hör inte.

Du skrattar,
men du ler inte.

Du är så smart,
men du vet ingenting.

Du säger så mycket,
men du glömmer allt.

Du känner,
men du har inga känslor.

Du är kär,
men du vet inget om att älska.

Du är ledsen,
men du gråter inte.

Du har allt,
men det räcker aldrig.

Du tror på Gud,
men inte på din nästa.

Du vill leva för evigt,
men försökte begå självmord.


Jag vill verkligen veta...


Vem är JAG?




Fri vers av Freeman
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-12-07 08:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket fint...
2007-02-02

  Merrlina
Shit såå vacker den var :)
2006-12-11

  Freeman
Tack för att du såg...för att du visar mig att vi inte är ensamma som undrar. --<-<<@
2006-12-10

  Lillali
Jag tycker sååå mycket om det du skriver. Den här gör mig gråt färdig. Jag kallar detta för vilsen...
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman