Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorberoende.

                     

 

 Håller på sy en klänning

 jag pendlade mellan

   datorn och symaskinen.

Vid ett tillfälle kom jag på mig

 själv att sitta med klänningen

     på tangentbordet!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-12-07 10:36



Bookmark and Share


  TiVa
*skrattar gott*

Tack, det där skrattet behövde jag.... Helt underbart att vara så där tankspridd! Jag brukar kolla på termometern för ute-temperatur när jag vill veta vad klockan är.. *fniss*
2006-12-11

    Idun 1
Så det kan bli :-)))
2006-12-09

  Anders P VIP
hög igenkänningsfaktor, fast jag syr ju inte klänningar förstås.
2006-12-07

  vildvin
hihi

då blev du allt pfaff ....
2006-12-07

  Cris
Underbart.. ! hi

klänningen vittnar om att du också är syberoende :-)
du kanske tråcklar ihop några dikter när du syr...också
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta