Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertyga mig

 

 

Övertyga mig

 

Tvinga mig att tro

 

att du inte är som alla andra

 

För om jag någonsin ska våga tro igen

 

vill jag ge bort mitt hjärta till någon

 

som vill ha det

 

och inte missbruka det

 

Min godhet

 

Givmildhet

 

Kärlek

 

ja allt som finns så stark inom mig

 

och som jag skyddat mig och andra ifrån länge

 

Att lämna ut min själ, mitt inre

 

är för mig en stor risk

 

eftersom jag är rädd för att

 

bli förkrossad igen och inte är säker på att jag klarar det någon mer gång

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-12-07 19:22



Bookmark and Share


  Nära
Jag förstår precis....klokt att inte ge mer än du har råd att förlora
2007-07-24

    Brell
Kan förstå rädslan.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan