Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag blir stor



Jag vill bara inte vara med längre
Det är inte kul att andas
Och jag har aldrig skrattat mig lycklig
För det finns ingenting att skratta åt längre

Och allt jag gör
Det gör jag ju bara för att fördriva tiden
Medans livet rinner ut
Som tårarna ur våra ögon

Och det är inte lätt
För när det bästa inte längre är bra
Utan bara mindre dåligt
Finns det väl ingen mening
Att orka ta sig igenom

Och ärligheten är död
För nu mer så tror ingen på någon annan
Och ingenting är ju sant
Fören någon tror på orden

Du har munnen full av patroner
Det svider som skott i knäskålarna
Varje gång
Du öppnar käften

Vad tänker du på
När du ligger vaken om nätterna
För du är ju inte heller lycklig
När du gråter

Och jag hatar mig själv fortfarande
För att jag inte bara gick
Alla dom där gångerna
Ni smulade sönder min själ




Övriga genrer av Estelle VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-12-07 20:32



Bookmark and Share


    Camillaa
AH, wonderful=)
/ C
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP