Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skenet från ett stearinljus.

I skenet från ett stearinljus
kan den mest motbjudande insekt vara vacker
och medan du tvekar
hinner hon suga ditt blod
innan du dödar henne.




Fri vers av Lars Anders Johansson
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson