Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rätta

Alla gör vi olika resor

Vi startar från olika punkter

Och kommer till olika mål

Sällan hamnar vi där vi tänkte oss från början

Alla gör vi olika resor

Du gör din och jag gör min

Ibland kan våra färdvägar löpa parallellt

Ibland kan de tyckas märkligt sammantvinnade

Vissas vägar korsas ständigt

Trots att de varken strävar efter eller önskar det

Medan andra bara skymtar varandra för ett kort ögonblick

För att sedan fortsätta sina banor åt andra håll

Fyllda av ett värkande minne

Av en blick från någon

Som kunde varit

Den rätta




Fri vers av Lars Anders Johansson
Läst 653 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-03 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson