Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt lite som en sångtext, men än har jag inte försökt sätta melodi på den. Dessutom bemästrar jag inte den förmågan så bra, än...


Hårda ord i vacker melodi

Hon sjunger en sång.
med hårda ord
inlindad i vacker melodi
som spelas om och om.

En sång för alla dem,
som inte passar in.
En sång för alla dem,
som inte är som hon.

Hårda ord som sårar
tills blodet slutat rinna.
Vacker melodi som dövar
så att smärtan inte märks.

En sång för alla dem,
som inte passar in.
En sång för alla dem,
som inte är som hon.

Sången sjöngs från början
av en flicka som ville ses.
Nu förtrollar hennes melodi
och hon vill bara ha mer och mer.

En sång för alla dem,
som inte passar in.
En sång för alla dem,
som inte är som hon.




Övriga genrer av Gizela Svensson
Läst 380 gånger
Publicerad 2004-12-29 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson