Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte ge några direktiv. Läs vad ni vill...




Med himlen som mål


Bekännelserna hänger i luften
och alla står med andan i handen,
beredda på att kasta måltavla
med sina besvikelser

Stjärnan börjar sin resa,
sitt ljusårs långa fall
och alla står oförstående,
betraktandes detta fenomen
Hur klarar hon av att falla
men ändå lysa så starkt?


Ett fall är ett fall –
oavsett hur djupt det är
och än är jag inte redo
att sluta fylla tomrum




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 1051 gånger
Publicerad 2005-11-25 07:12



Bookmark and Share


  sol
..ser budskapet som separation, att faktiskt vara så nystark att styrkan följer i fallet och inse att ensamhet bygger nytt..
går att tolka på många sätt. är ju poängen med poesi.
gillar de fyra sista.
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson