Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla letar vi efter vägskälen utan att ana var de finns, lyckas man hitta undrar man vart vägarna leder.


Framtiden är en olöst gåta



Vi passerar ännu en ombyggd infart
som en gång i tiden var inbjudande
Spindlarna har bosatt sig i det öde
och vävt in mina drömmar, 
                         mar-drömmar
om det som jag inte minns

Ånger bildas från hela mitt liv
som stiger upp mot natthimlen
och samlas kring mina minnen
- en dimma som skymmer sikten


Överallt finns ledtrådar som
visar vägen i de svåra valen
om man vara är redo att
se sitt förflutna i ögonen

Vart vill du komma?
NÄRMARE – VILSE






Fri vers av Gizela Svensson
Läst 830 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-14 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson