Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnlösa nätter med ångesttankar får en att tänka.


Livets spel



När drömmar blir verklighet
är det dags att fly
från det okända och
sopa igen alla spår
från tidigare liv

Det är inte lätt
att undvika gårdagens gengångare
eller hinna ifatt framtidens spöken

Tiotusen tårar
skrik, blod och mord
offrades i hopp
om uppmärksamhet
En bön av rädsla
för att hamna
på startrutan igen


Det är inte lätt
precis som alla har sagt,
men det borde inte vara så svårt
när spelet är till för alla åldrar




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 897 gånger
Publicerad 2005-12-28 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson