Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte berätta vad ni ska läsa, läs själv och se vad ni vill.




Mördarvals



Föråldrade fotografier
får liv i mörkrets vrå,
gamla och nya minnen
dansar en vild vals
till toner som dödats

Försöker att fånga
konkreta abstrakter
för att ruska liv i det
som blivit fördömt

Grepp lossnar alltid
hur hårda de än är,
       döda toner
           blir till
       eviga toner
när minnena förenas
för att kunna förökas
och slutligen
                             dö ut





Fri vers av Gizela Svensson
Läst 891 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-02 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson