Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror vi alla låter tankarna flyga dit de aldrig borde flugit.


Dödens dal



billamporans reflektioner
i asfaltens mörka dunkel
väcker förträngda minnen
som jag försökt begrava
i det djupaste, mörkaste

tre korta simtag
var allt som behövdes
innan jag kände draget,
luften blev allt tjockare
- omöjlig att andas in

i det djupast, mörkaste
finns inga reflektioner,
en tom återvändsgränd
utan några stigar tillbaks

i det svarta vattnet ser du
inga tillbakablickar alls,
det är här och nu
som minnena lever
och något drunknar där
under den svarta ytan




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 922 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-05 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson