Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väderleksrapport

En del människor är som vädret

det metrologen förutspår (det vi tror)
stämmer sällan

och rätt som det är
slår det om

en hagelskur

när solen nyss sken





Fri vers av M
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M