Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara lite önskningar

Varför kan inte
mina ögon få tindra

när jag ser dig

och min kropp få fyllas utav värme

när jag ser dig

kan inte mina tankar bara få vara glada

när jag ser dig


Nu kastas skuggor
över mitt synfält

känslan av värme
blandas med kylan
-inuti
tankarna är sorgsna,

det är

känslan av tomheten som gör sig påmind

Detta är inte det jag vill....




Fri vers av M
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M