Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Att någon som varit så ljuvligt
som fyllt min tid
med glädje
värme

som fått min kropp att brinna
som givit mig nya tankar, nya saker att upptäcka

som försett mitt jag med ljumma smekningar
som värmt mig
som jag legat sked med
och mycket mer...

som fått mina ögon att spegla själens gläje
över att leva
som fått min hud att kännas som silke
därför att händer smekt den



Han försvann, så snabbt att jag inte ens vet om det är sant,
att han försvann




Fri vers av M
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:45



Bookmark and Share


    M
Ja det är tur att vi kan drömma det är rätt härligt
och vi kan ju lägga till och dra i från så att vi blir glada, det är bra
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

M