Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten kan inte känna

Sorgen över att det inte
blev
något som
var
bra

tungt

man måste vara gjord att sten- för att inte tycka det

Världen är inte vad vill att den ska vara
ha så mycket enklare det skulle va då

den är vad jag upplever
ha så mycket svårare det blir då

Samma stund jag upplever
är det förgånget

En absolut sanning om vad som var kan jag aldrig få




Fri vers av M
Läst 305 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M