Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kan jag inte få veta..

Nu i natten
sitter och väntar på
att dagen ska gry

undrar i mitt stilla sinna
vad händer i dag

ska jag vara glad eller
kommer jag att bli ledsen
igen

men han har i alla fall sagt
att jag inte behöver vara så orolig

så då får jag väl tro på det

Tänk om jag kunde veta...




Fri vers av M
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-12-08 05:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M