Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glittrande öga

Som det glittrande havet
är mina ögon

i ljuset
av dig




Fri vers av M
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-12-08 05:49



Bookmark and Share


  Söder
Ett vackert poem. Kanske skulle jag ta bort ordet 'så', för att få mer flyt. :)
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

M