Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och ett sms

Ett sms har kommit

å det är från honom

näe det var bara du

hur kul är då att vara du




Fri vers av M
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-12-08 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M