Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min moster har lämnat oss hastigt.36 år gammal. Kasta sig ut genom ett fönster från 7 våningen.


Sista orden till Lisa...

Farväl du lilla Liisa.
Nu har du fått frid.
Som bortblåst är all oro.
Nu har du haft din tid.
Det glada nu jag minnas.
Det är minnen som jag har.
Jag önskar du fick finnas.
I fler av våra dar.
Men livet ville annat.
Nu har du fått ett slut.
Tiden den har stannat.
Nu får du vila ut....


///Anna




Fri vers av Puzzel_25
Läst 520 gånger
Publicerad 2006-12-08 16:14



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Vilket tungt, stort och omvälvande avsked du beskrivit så fint med dina ord
Lena
2007-05-17

  AjBi
Vad en del ska drabbas... vad stark du är... kram.
2007-04-19

    Weronica
Sorglig :( men bra
2006-12-08

    Camillaa
Riktigt bra
/ C
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25