Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmos och Frukost

 

Efter ett enkelt samtal med Kosmos
intog jag min frukost
i ett befriat lugn

 

© 2006 Bo Ragnerstam




Fri vers av enkel
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-12-09 13:57



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Härligt konstaterande!
2006-12-09

  Night Soul Woman
Allt är som vanligt alltså!*skratt*
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

enkel
enkel