Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte särskilt lyckad..men ändå :/


personbeskrivning: tom.

idag är jag...tom

inga känslor
inga tankar

musiken som pulserar i mina öron
samlas som en stor klump i magen

en klump av olust

låtarna och texterna
som förut fick mig att reagera
att känna...\"något\"
betyder nu ingenting

absolut ingenting



idag består jag bara av tomhet.




Övriga genrer av rosentagg
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-12-09 21:30



Bookmark and Share


  Merrlina
du skriver jätte bra
tack för du fick de så bra
2006-12-20
  > Nästa text
< Föregående

rosentagg