Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är så sann som den är sagd och skriven...


A heart

A heart is not to play whit.
A heart is not a toy.
But if you want to break it just give it to a boy!




Fri vers av midnight_angel87
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 16:55



Bookmark and Share


  Pärlhalsbandet
Så klockren !
2007-01-08

    marie tries
I hear ya......pojkarna förstår inte att våra hjärtan är ömtåliga
2006-12-10

    Nicklas VIP
Ja... Men jag skulle faktiskt vilja invända att man även kan ge den till en flicka.

Dock så är inte alla pojkar och flickor sådana som krossar hjärtan.

(en liten påpekning, det stavas "with" :) )
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

midnight_angel87
midnight_angel87