Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....<<>>....


Äkta kärlek?!

Många säger att äkta kärlek är då det pirrar i hela kroppen och att man inte kan sluta tänka på en viss person. Eller att man inte kan sova för att tankarna bara susar i huvudet. Men är kärleken verkligen en sådan härlig upplevelse? Jag mena egentligen så stänger vi in oss med en och samma person, tänk att inte få vara fri. Att få vara fri, kunna komma och gå som du vill utan att någon hela tiden undrar vart du tar vägen 5 minuter. Äkta kärlek för mig är att få vara fri! Fri som en fågel och kunna flyga land och riken runt flera gånger om utan att ha någon hack i häl. Ska man ha någon att älska så ska den personen inte ha reda på allt man gör och säger. Det kan bara sluta på ett sätt och det är med bråk... Enligt min mening i allafall.




Fri vers av midnight_angel87
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-12-18 18:19



Bookmark and Share


  Pärlhalsbandet
Jag håller med, men inte i allt.
Jag tycker att det är härligt att vara kär, men jobbigt också eftersom "stänger vi in oss med en och samma person".
2007-01-08

    Cammo
Jag håller med dig.
"Äkta kärlek för mig är att få vara fri!"
Fast för att tilläga något ur mitt perspektiv: Äkta krälek är då man är fir att man kan flyga land och rike runt, men väljer att stanna
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

midnight_angel87
midnight_angel87