Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stämmer ju faktiskt in på dagens samhälle.. kanske låter hårt men tänker man efter så stämmer det.


Samhällets ideal...

Samhällets ideal,

en civilisation utan val,

människor utan vilja och krav,

människor endast av vackra tomma skal...




Fri vers av midnight_angel87
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-12-10 23:40



Bookmark and Share


  Pärlhalsbandet
"människor endast av vackra tomma skal"

Gush, så sann och så bra-.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

midnight_angel87
midnight_angel87