Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relax!

Ibland då man slår sig till ro för att bara koppla av så går det liksom inte. Dagen har så många måsten, ska och krav ja allt som sker blir mest en press. Men då är det viktigt att tänka på att min tid är min och att man är fri att sakta in så låt här och nu bli min sekund. koppla bort allt som måste göras typ, diska, plocka av köksbordet eller städa toaletten. Jag menar det står kvar tills om en timma eller imorgon, det är viktigt att få slappa ibland. Så kort sagt RELAX!!!! Ingen klandrar dig för det... eller? Utom du själv då... men låt gubben diska osv.




Fri vers av midnight_angel87
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-01-07 20:00



Bookmark and Share


  Pärlhalsbandet
Jag håller med, men läxor och prov kan man inte skjuta upp tyvär.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

midnight_angel87
midnight_angel87