Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tackhaiku

Poeter hör upp
Er vill jag tacka just nu
För året som gått

För stort och för smått
För orden som skrivits här
För detta stort tack




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 381 gånger
Publicerad 2004-12-30 15:40



Bookmark and Share


  Anna H
:) Tack för dina ord också!
2005-01-02

  Myself
las under nyarsbon,litta trott,legat i solen hela dagen....
2004-12-31

  Cattis Rönn
och Gott nytt år önskar jag dig!
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP