Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lykantroplyrik.


VARULVEN

Min varulvshamn står här och knackar på.
Fast månen bakom mörka moln är skymd än
och vemodsklanger fyller hela rymden
så vet jag vilken väg jag måste gå.

Jag är snart klädd uti en raggig, grå
och sliten vargpäls, helt utan parfym, den
visar på en stig, en smal och grym: den
slingrar bort från den jag älskar så

och som jag snart ska slita uti stycken
tills pälsen blänker utav hennes blod
och liksom Kerberos, den avgrundsjycken,

som vid Infernos portar en gång stod,
så har jag flera ansikten att skifta
men blott en enda svans som jag kan vifta.




Bunden vers (Sonett) av Lars Anders Johansson
Läst 855 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-12-10 22:06



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Lykantropolyrik.. Varför varför varför skrev jag inte den här!!! damnit.

Snyggt.
2008-04-11

  Aisha VIP
....oh...urbra...ylar lite...
härligt tema!....applåd!...
A.
2008-04-04

  aol
vacker poesi starka rader
2008-04-04

    CaMillA
Vackert skrivet men tur man inte är den flickan;)
2007-12-12

  Roger VIP
Snyggt rimmad sonettartad form - gillar temat
Skrev lite själv i de spåren, (bl.a en som heter Howler)
Men inget så här avancerat. Snyggt!
/Roger
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson