Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som du viskade

Som om jag skulle glömma

hur du skrek

hur rösten

orden 

skar i mitt öra

 

Som om jag skulle säga att allt är fölåtet

du kan komma in nu

maten är framdukad

jag har bakat för två

och jag har slängt ut den stora sängen

och ersätt den med en liten

men du kan sova på soffan i natt

och kanske dricka dig full på öl

dom ölburkar jag senare ska får städa undan

kanske du förstår mig i alla fall

EMPATI 

 

En chans till

en chans

så ska jag se

om det är värt all väntan

för hatet ligger och väntar

vill bara få ett tillfälle att hoppa på

bita sig tag i dig 

 

Som du viskade att det är svårt att vara nöjd

först efteråt när man sett det

 




Fri vers av Jinzan
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-12-10 23:10



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Nog kan det kännas så, och för många krävs det ju att de måste uppleva ett försent/ett efteråt för att de skall förstå.

Välskriven dikt, där takten och innehållet aldrig tappar läsaren.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan