Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas och dansa som ett barn är svaret på många frågor...


Hjärteflin!

Att hoppa och dansa gör mig så glad!

Det är bättre än någon medicin!

Ska vi slå vad?

Testa!

Det kommer fylla ditt hjärta
med världens största flin! :-)

Testa!

:-D




Fri vers av Freeman
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-12-11 01:47



Bookmark and Share


  Lillali
Ja du jag längtar efter att dansa under stjärnorna
2006-12-11

  Pärlhalsbandet
denna var glädjefylld.
jag älskar att hoppa och dansa :)
2006-12-11

  Freeman
=)))
Vet du inte att det är allra skönast att dansa barfota???
Av med blyskorna och ta min hand, så ska vi dansa oss fram genom livet!!!
2006-12-11

  Freeman
Har du redan testat?

=D
2006-12-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
oj UNDERBART menade jag:)
2006-12-11

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så inderbart positiv:D
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman