Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på ett riktigt namn.


Lördagsnatt

Jag talar inte om kärlek.
Det har du sett förut.
Det här är nytt för dig.
- Just därför att det inte är kärlek.
Och du kan inte sätta fingret på det.
DET roar mig.

När vi skiljs vid din dörr vill du pussa mig,
som en prinsessa.
(Du tror att det är kärlek)
Men jag säger \"nej min prins,
ikväll räcker det med en kram,
om jag får stå på tå som på film,
och uppfyllas av att du är en och åttionio,
och jag bara en och sjuttio, liten, bräcklig,
och omlindad av dina armar.\"

(Jag är så snäll)
Jag förvirrar dig.
(Jag är ännu bara nitton)
Liten och oskyldig?
\"Vad vet du om livet?\"
Allt.

Du visar mig universum.
Jag visar dig marken du står på.

Jag vet saker du vet.
Jag vet saker du inte.
Då blir du förvånad.
\"För hur kan du veta,
(du som skrattar åt livet)?\"

Du: \"Dina blickar är heta\"
(Varma)
- Jag älskar dig.
(Vart kom det ifrån?)

Det här är inte kärlek babe,
det här är något nytt.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 547 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-11 01:54



Bookmark and Share


  Den Gråtande Nihilisten
Du visar mig universum.
Jag visar dig marken du står på.

*le*
2008-09-12

  Troll ॐ
bara älskar den här!

"Det här är inte kärlek babe,
det här är något nytt.
"

det är magi!
2008-08-03

    M
Bra. Det kan vara svårt att förmedla denna situation men du lyckades! snyggt
2007-01-08

  Smultris
Det här var tamejfan riktigt uppfriskande att läsa...
Du är intressant, ska kolla igenom mer utav dig..

Gillar ditt medryckande sätt att skriva på:)

Bäst av allt:

"Det här är inte kärlek babe,
det här är något nytt."

2006-12-26

    pladask
om relationsdefinitioner. vad är kärlek vad finns det mer? är gränserna flytande, och sånt, dyker upp i mitt huvud. intressant.
2006-12-17

  Freeman
Förbryllande...för den som inte kan ta steget längre i sitt eget inre. Bra skrivet! =D
2006-12-13

  lodjuret/seglare VIP
* * * *
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey