Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du



Vad skall jag likna dig vid?
Ett stormväder som våldtog mitt hjärta genast?
En hjältinna självuppoffrande som ingen annan?
Lidandet med leendet som mask,
en outtröttlig humor som en rolig gravsten
över ett misslyckat liv av frustrationer?
Mona Lisa som har överlevt sig själv men ännu ler?
Naturens egen friskhets frihet
under locket av en outgrundlig självbehärskning?
Du är mycket mera än allt detta,
ty du älskar, och den sanna kärleken
är alltid ojämförlig.




Fri vers av Aurelio
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-12-11 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio