Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaggvisa för oroliga själar

Dina tankar, min kära, är som de vildaste vindar
-för dig mellan världens alla olyckor

Din själ, min kära, är som den lättaste fjäder
-virvlar med utan att värja sig

Där vindarna möter berget faller himmelens tårar, där tårarna faller växer skönhet och ro

Måtte din själ och dina tankar finna trygghet och lugn, där tårarna fått hoppet att gro.




Fri vers av Henning
Läst 690 gånger
Publicerad 2006-12-11 16:17



Bookmark and Share


    Isabell J
Tack så hemskt mycket för denna hoppfulla dikt.
2007-01-10

  Lillasyster F
Så vackert!
"...där tårarna fått hoppet att gro"

Återkommer gärna!
2007-01-09

  Tosan VIP
Mycket vackert... känner igen mig...!
2007-01-04

    Lindizz
väldigt vackert skrivet...
2007-01-04

    Elie
vackert.
2006-12-12

    Camillaa
Titlen tog mig med storm!
/ C
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Henning
Henning