Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om natten om hösten

 

 

här
har ingen gått på länge

det står liksom skrivet i luften
undet valv av ekar
som redan fällt sina sista löv

här
är det ingen som vandrar
om natten
om hösten




Fri vers av narcoleptic
Läst 749 gånger
Publicerad 2006-12-11 18:39



Bookmark and Share


  john ekström
jag gillade denna, sättet du målar upp bilder... under valv av ekar...mystisk o fin
2007-01-05

  JamesDean VIP
ow, byggde upp ett underbart scenario innanför mitt pannben när jag läste den här.. fint!
2006-12-11

    Camillaa
Bra
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

narcoleptic

Mina favoriter
Fast det redan hänt..