Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens miljonär

Önskar du inte
att du vore fri?

Som doften
av ett bageri

Svävandes
genom vinden

Fri som ett dun
mot kinden


Önskar du inte
att du vore kär?

En romantikens
resenär

I passionens
atmosfär

Är du kärlekens
miljonär







Fri vers av Jenny*
Läst 708 gånger
Publicerad 2004-12-31 19:03



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
vill nog ha lite av varje...både frihetskänsla och kärlek...kan man få allt? Bravo!!!
2004-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*