Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord kan döda...ord kan rädda liv...ord kan såra mer än något annat, men används rätt ord, kan det få en människa att känna sig störst i hela världen!


Störst i hela världen

Jag känner mig SÅ liten ibland,
minst i hela världen.

Men det räcker med ett litet ord,
ett vackert och kärleksfullt ord,
för att jag ska känna mig STÖRST
i hela världen!

Jag älskar ord!




Fri vers av Freeman
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-12-13 17:46



Bookmark and Share


    Pivvi
Tänk du...det gör jag också..speciellt när orden är använda av personer som dig
2008-04-28

  Lillali
Så sant!!!!
2006-12-14

  Pisces
ett nytt ord: Älskar
2006-12-14

  Pisces
ett ord: Gulligt ;-)
2006-12-14

  Håkan Tendell
Klockren!
2006-12-13

  Freeman
TACK!!!!! Just nu känner jag mig sån, men det är inte utan orsak...det är tack vare ERA ORD!!!! --<-<<@
2006-12-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner detsamma=)
2006-12-13

  Sanningsägaren VIP
Jag med!
Och nu, just nu är DU störst!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman