Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerst inne

 

 

 

 

Ord finner sin plats, i en

återkommande ordning skapar de

sig en vrå. Orden som

hämtas och själen fostrar. De har

burits över hav, ner i djup och fått

tränga in. Där i sältan får allt en ny

innebörd och livet en väl unnad

chans. Kristaller som söks av själen

den ömma, färgar min himmel blå.

Där borta i horisonten målar även

solen sitt klara språk. Jag minns de

heta sen sommarkvällarna, då

solen varsamt droppade ner

bortom vida fält. I ett varmt lyster

lyftes skapelsen upp, för att sedan

i natten sjunka in, i dess dunkelhet.

Där borta vid gränsen och gränser

möter människor en ny morgon, en

ny möjlighet att famna sig själv, i

hopp om att få färdas och fortsätta

gro.    




Fri vers av stefan.g
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-13 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva