Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under bearbetning...


Borde jag fått ett bryt? Eller?

Jag har skrattat åt mina vardagsbekymmer.

Är man galen då?

Den sista räkningen som damp ner i lådan avgjorde att jag fick leva på svältgräns den här månaden oxå.

Skit!
Kanske jag skulle ha tänkt. Åtminstone borde jag nog ha tänkt så.

Men jag var närmast glad och nöjd med tillvaron.
Jag nynnade glatt för mig själv och stack med finess ner räkningen till min samling.

Jag tog tempen samma eftermiddag, den var normal och är fortfarande.


Det är skönt att vara fattig.

Haha!!









Övriga genrer av slamkrypet
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-12-13 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

slamkrypet
slamkrypet